bibliografi.dk: international forfatterbibliografi

JAMES PRICE (rigtigt navn)
Født 20.11.1959.

Bosat i Danmark.

Se mere om forfatteren på: krimisiden.dk

Udgivelser
  1. Forord, 1975
  2. Forord, 1992
  3. Livsens ondskab : musikforestilling i 2 akter, 1997
  4. Spise med Price, 2008
  5. Mad & mennesker : erindringer og historier om to livs måltider, 2010
  6. Spise med Price sæson 2, 2010
  7. Spise med Price sæson 3, 2011
  8. Spise med Price : de 100 bedste fra sæson 4, 5 og 6, 2013
  9. Jeg glæder mig i denne tid - : jul hos brdr. Price, 2014
  10. Prices diner : en kærlighedserklæring til det amerikanske diner-køkken, 2014
  11. Uden smør og fløde, 2016
  12. Brdr. Price : vores yndlingsopskrifter, 2017
  13. Mine livretter, 2023
  14. Det røgede lig : krimi, 2025
faglitteratur
Top
1: Forord, 1975
Indhold: Gastronomien gennem Tiderne ; Maaltidets Servering ; En kortfattet Oversigt, Klassificering og Definition af de almindeligste Fremgangsmaader ved Madens Tilberedning ; Fonder, Kødkraft, Essenser og andre lignende Produkter ; Nogle Ord om Sovser ; Suppernes Definition og Klassificering ; De bedste franske Vine ; Mine Menuer ; Opskrifter

Udgaver:
  • Nyt Nordisk Forlag; 1975.
    DK5: 64.1; oversættelse af Herman Dedichen; ISBN-nummer: 87-17-02013-1; bidrag i "Gastronomisk Haandbog : kulinariske Studier : med en grundig Gennemgang af alle franske Vines Historie, Fremstilling, Aargange og Behandling" ;
  • Nyt Nordisk Forlag; 2. udgave; 2011.
    1096 sider; oversættelse af Herman Dedichen; ISBN-nummer: 9788717042193; bidrag i "Gastronomisk Haandbog : kulinariske Studier : med en grundig Gennemgang af alle franske Vines Historie, Fremstilling, Aargange og Behandling" ; kommentar: Skrevet af Ali-Bab;
faglitteratur
Top
2: Forord, 1992

Udgaver:
  • Nyt Nordisk Forlag; 1992.
    DK5: 64.1; ISBN-nummer: 87-17-06393-0; del af bogen "A. Escoffier's store Kogebog" ;
  • Nyt Nordisk Forlag; 3. udgave; 2002, 2011.
    755 sider; ISBN-nummer: 9788717042186; kommentar: Skrevet af A. Escoffier;
andet
Top
3: Livsens ondskab : musikforestilling i 2 akter, 1997

Udgaver:
  • Ukendt; 1997.
    kommentar: Skrevet sammen med Adam Price;
faglitteratur
Top
4: Spise med Price, 2008

Udgaver:
  • DR; 1. udgave; 2008, 2010(9).
    176 sider; ISBN-nummer: 9788776804725; foto af Bjarne Bergius Hermansen; kommentar: Skrevet sammen med Adam Price;
biografi
Top
5: Mad & mennesker : erindringer og historier om to livs måltider, 2010
Medforfatter(e): Søren Ryge Petersen

Udgaver:
  • People's Press; 1. udgave; 2010.
    DK5: 99.4 Price, James; 247 sider; illustration af Flemming Gernyx m. fl.; ISBN-nummer: 9788771083668;
faglitteratur
Top
6: Spise med Price sæson 2, 2010
Indhold: Den slanke linje ; Sulten i Provence ; Van Helsings natmad ; Ka' de li' østers? ; La dolce vita ; Tihvertifald kylling ; Some like it hot ; Mormor er den bedste i verden ; Den store scoremiddag ; Brunt og brændt

Udgaver:
  • Lindhardt og Ringhof; 1. udgave; 2010(1-4).
    DK5: 64.1; 183 sider; illustration af Cecilie von Haffner, Lea Rathnov; ISBN-nummer: 9788711412930; kommentar: Skrevet sammen med Adam Price;
faglitteratur
Top
7: Spise med Price sæson 3, 2011
Indhold: Den heldige kartoffel ; Nordisk mad grand prix ; Grise med Price ; Napoleon special ; Den lille kemiker ; From Russia with love ; Den sidste nadver ; Sur, sur, sur ; Rule Britannia ; Are you hungry tonight?

Udgaver:
  • Lindhardt og Ringhof; 2011(1-2).
    DK5: 64.1; 223 sider; ISBN-nummer: 9788711407981; kommentar: Skrevet sammen med Adam Price;
faglitteratur
Top
8: Spise med Price : de 100 bedste fra sæson 4, 5 og 6, 2013

Udgaver:
  • Lindhardt og Ringhof; 1. udgave; 2013.
    DK5: 64.1; 337 sider; ISBN-nummer: 9788711375709; kommentar: Skrevet sammen med Adam Price;
faglitteratur
Top
9: Jeg glæder mig i denne tid - : jul hos brdr. Price, 2014
Indhold: Brdr. Prices vinter, jul og nytår ; Mortensaften ; Decembermad ; Vinterdesserter, julebag og knas ; Varme drikke til kolde dage ; Juleaften ; Julefrokost ; Nytår

Udgaver:
  • Lindhardt og Ringhof; 1. udgave; 2014.
    DK5: 64.1; 163 sider; ISBN-nummer: 9788711332399; kommentar: Skrevet sammen med Adam Price;
faglitteratur
Top
10: Prices diner : en kærlighedserklæring til det amerikanske diner-køkken, 2014
Indhold: Dinerens historie ; Breakfast ; From the bakery ; Hotdogs ; Burgers & sandwiches ; Soups & salads ; Entrées ; Side orders, dips, pickles & relishes ; Desserts, icecream & beverages

Udgaver:
  • Lindhardt og Ringhof; 1. udgave; 2014.
    DK5: 64.102863; 235 sider; illustration af Henrik Freek Christensen; ISBN-nummer: 9788711332405; kommentar: Skrevet sammen med Adam Price;
faglitteratur
Top
11: Uden smør og fløde, 2016
Indhold: Morgenmad ; Brød ; Frokost ; Salater ; Tilbehør ; Supper ; Fisk ; Kød ; Rent vegetarisk

Udgaver:
  • Lindhardt og Ringhof; 1. udgave; 2016.
    DK5: 64.1; 201 sider; illustration af Henrik Freek Christensen; ISBN-nummer: 9788711489956;
faglitteratur
Top
12: Brdr. Price : vores yndlingsopskrifter, 2017

Udgaver:
  • Lindhardt og Ringhof; 2017.
    256 sider; illustration af Henrik Freek Christensen; ISBN-nummer: 9788711692264; kommentar: Skrevet sammen med Adam Price;
  • Lindhardt og Ringhof; 2. udgave; 2021(1-2).
    DK5: 64.1; 255 sider; illustration af Henrik Freek Christensen; ISBN-nummer: 9788711997451; kommentar: Skrevet sammen med Adam Price;
faglitteratur
Top
13: Mine livretter, 2023
Indhold: Forretter & supper ; Pasta & ris ; Fisk & skalddyr ; Fjerkræ, okse, svin & lam ; Fra mormorkøkkenenet ; Sandwich etc. ; Desserter

Udgaver:
  • Lindhardt og Ringhof; 1. udgave; 2023.
    DK5: 64.1; 302 sider; illustration af Jens Hage; ISBN-nummer: 9788727112183;
roman
Top
14: Det røgede lig : krimi, 2025

Udgaver:
  • Gutkind; 1. udgave; 2025.
    352 sider; ISBN-nummer: 9788743409663; kommentar: Skrevet sammen med Anette Price;


Anden information:
Dansk Bogfortegnelse: 01.08.2015

Kilder: Dansk Bogfortegnelse 1976-

Oprettet: 09.03.2025
Senest redigeret: 22.03.2025